Cautare

19784 de rezultate pentru "roche 10 ani" (5.25 secunde)
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani inchisoare in dosarul Colectiv. Anastasescu George Alin a fost condamnat la 11 ani si 8 luni inchisoare. Paul Gancea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare.
O varianta prevede trei ani de vechime pentru candidatura la nivel national, doi ani pentru nivelul judetean, un an pentru oras si municipiu si sase luni pentru comuna.
In contextul aniversarii celor 20 de ani de la Revolutie si a lui "cine a tras in noi 16-22″, a folosit sau n-a folosit lui Mircea Geoana aceasta asociere? ... De asta nici nu s-au adunat de cate ori prevedea statutul in ultimii ani, erau prea multi.
Este un pasaj inceput acum 20 de ani. Lucrarea a trebuit reluata anul trecut, deoarece in urma cu cinci - sase ani fostul constructor, firma Proodeftiki, a dat faliment.
Puteti citi in continuare alocutiunea rostita de Ion Iliescu, joi 14 aprilie 2011, in cadrul sectiunii "Eurasia, dupa 20 de ani : ... 'Lumea in care traim s-a schimbat mult in ultimii 20 de ani.
- Sa plecam de la starea de fapt care, incet-incet, urmeaza sa fie cunoscuta de opinia publica, pentru ca stiti foarte bine ca, de foarte multi ani, datele reale despre conditiile din penitenciarele din Romania nu s-au stiut.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani. ... Mai mult, banii castigati de Romania din toate privatizarile ultimilor 15 ani abia egaleaza suma incasata pe BCR.
O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva. ... S-au detasat, de-a lungul ultimilor zece ani, marci fabricate în Dolj si Vâlcea. ... În primii ani de productie, Bunica a cucerit piata locala.
Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. ... Câtiva ani mai târziu, în 2003, grupul Heineken a preluat BBAG si a devenit astfel producatorul marcii Golden Brau.
Pentru inceput, vreau sa va spun ca am avut privilegiul sa fac parte din industria auto timp de 39 de ani si am avut oportunitatea sa locuiesc in cinci tari. ... Ford Europa urmeaza sa lanseze in urmatorii trei ani 20 de noi produse sau produse total revizuite.
Romanii nu au salariile din Germania si, de aceea, nici nu trebuie sa aiba taxele din Germania, a spus Valcov, care a adaugat ca spera ca, peste 10 ani de zile, salariile vor fi de cinci, de zece ori mai mari.
Din acest moment, cel putin teoretic, mai sunt maxim 4 ani pana cand ar trebui sa fie dat la gata acest obiectiv. ... Pas important in implementarea celui mai important si de impact proiect de infrastructura rutiera, al ultimilor 30 de ani, din judetul nostru, dar si din Romania postdecembrista:
Nici nationala nu a avut un an prea bun, chiar daca a prins un baraj dupa multi, multi ani.
Persoane care participa la toate ceremoniile de decernare a acestui titlu spun ca foarte rar s-a mai aplaudat asa de mult in ultimii ani. ... Am terminat liceul in '59 si patru ani n-am putut intra la facultate, pentru ca tata era inchis.
Acum patru mii de ani, eroul babilonian Ghilgames reflecta asupra mortii prietenului sau Enkidu, folosind cuvintele din epitaful de mai sus: ... Teama de moarte este apoi eclipsata, de la 6 ani pana la pubertate, aceiasi ani pe care Freud i-a identificat ca perioada sexualitatii latente.
Peste numai 3 ani de la aparitia acestui articol, care ar putea fi considerat pe buna dreptate o forma de disidenta jurnalistica, acest plan de distrugere a satelor a fost stopat de revolutia din decembrie 1989.
Si crede-ma, Romania e plina de artisti foarte buni si chiar multi, doar ca lumea nu ii promoveaza, pentru ca meh, e mai important sa vezi ca iar au murit 10 oameni injunghiati aseara.
ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani. ... Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare.
Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele: ... In urma cu 5 ani a aparut in librarii un volum de poezii semnat de el, Cartea dragostei, iar intr-o duminica a avut loc lansarea oficiala a cartii, la Libraria Humanitas Cismigiu.
google-analytics.com